Fii Partener

Cautam parteneri pentru vanzarea produselor LIDER PAINT, oriunde in tara.Cine poate deveni PARTENER LIDER PAINT?

Daca esti distribuitor de materiale de constructii, propietar de depozite cu vanzare sau de magazine specializate, sau operator de platforme e-commerce, si iti doresti produsele LIDER PAINT la vanzare, atunci noi iti stam la dispozitie.

Ce iti punem la dispozitie?

In primul rand iti asiguram preturi preferentiale, si stabile! Apoi iti punem la dispozitie rafturi expozitoare, cataloage/brosuri de prezentare, paletare RAL, riglete de pret si orice alt material de promovare iti e necesar.

Sunt cazuri in care partenerii LIDER PAINT au conditiile necesare pentru depozitarea produselor, acest lucru presupunand ca pot face stocuri aleatorii de marfa, produsele fiind prezente si pe rafturile de expunere/vanzare. Dar sunt si cazuri in care nu exista conditii pentru a detine stocuri, iar acest lucru inseamna ca partenerul va avea in spatiul sau doar rafturi de prezentare cu produse etichetate dar fara continut in ambalaje. Astfel, partenerul va putea prelua comenzi de la clienti, va incasa contravaloare marfii, va transmite catre biroul nostru comercial detaliile comenzii si noi ne vom ocupa de livrarea produselor. Apoi, conform contractului dintre parti, se vor face compensarile aferente.

Transportul, livrarea?

Livram oriunde in tara! In functie de cantitatile comandate, abordam mai multe variante:

- pentru cantitati mici, livram prin intermediul curierilor cu care avem contract, costul livrarii adaugandu-se in factura finala

- pentru cantitati medii, livram prin intermediul PallEx, costul livrarii adaugandu-se in factura finala

- pentru cantitati mari, livram cu transportul propriu, costul livrarii adaugandu-se in factura finala

- in judetele Constanta si Tulcea, livram cu transpotul propriu doar pentru comenzile cu cantitatii medii sau mari, costul livrarii adaugandu-se in factura finala

Costurile de achizitie?

Cum spuneam, devenind PARTENER LIDER PAINT, vei avea acces la un nivel de cost preferential. Ai liberatatea sa iti stabilesti singur cantitatile de marfa care iti sunt necesare, acestea fiind livrate dupa emiterea si plata/incasarea facturii fiscale aferente.

Vrei sa fi detinatorul unui punct de vanzare LIDER - BRICOLAJ SHOP?

Acest lucru presupune ca tu sa detii o locatie, intr-o zona cu vad comercial pentru produse de tip bricolaj, in care sa expui pentru vanzare produsele LIDER PAINT dar si alte produse din portofoliul companiei LIDER, toate sub brandul ”LIDER – bricolaj shop”. Noi intocmim planul de amenajare al magazinului si iti furnizam rafturile, dotarile, sisteme de marcat fiscale, reclama luminoasa, personalizarile necesare spatiului. Tu trebuie doar sa iti permiti investitia aferenta, inclusiv in stocul de marfa, si angajarea si plata retributiei salariatilor. Noi oferim instruirea personalului, gestionarea stocurilor de marfa, promovarea produselor in piata locala prin intermediul mediilor virtuale, punerea la dispozitia partenerului de materiale informative si de promovare pentru produsele din magazin, livrari dedicate, si multe alte facilitati. Treaba ta e doar sa vinzi si sa te bucuri de profitul pe care il realizezi!Si tu poti sa fi LIDER! Devino PARTENER LIDER contactandu-ne pe office@liderpaint.ro, la telefon 0771.508.508 sau folosind sectiunea Contact din magazinul nostru online.